Üldandmed |
Arhiiv - Liik |
Arhiivraamatukogu - Säilik / Trükis |
Kataloog |
Eesti raamat : Kokandus ja toiduainetetööstus |
Projekt |
Eesti trükise Punase Raamatu ja eesti kultuuri käsikirjaliste alliktekstide säilivuse ja kättesaadavuse tagamine |
Lisainfo |
Warg, Christina; Lithander, Johann, tõlkija; 1781 |
PID |
AR-12134-50821-39318 |
Kataloogitunnused |
Asutus |
Eesti Kirjandusmuuseum |
Viide |
KMAR A 2459 |
Nimetus |
Köki ja Kokka Ramat, mis Rootsi kelest Eesti-ma Kele üllespandud on |
(Originaal)pealkiri |
Köki ja Kokka Ramat, mis Rootsi kelest Eesti-ma Kele üllespandud on |
Autor |
Warg, Christina |
Autor |
Lithander, Johann, tõlkija |
Ilmumisaasta |
1781 |
Bibliograafilised koodid |
Bibliokirje (Ester) |
b17202620 |
Bibliokirje (Ester Tartu) |
b17236629 |
Kasutuspiirangud |
Omanik |
Eesti Kirjandusmuuseum |
Sisulised tunnused |
Märksõna |
cookbooks |
Märksõna |
cookery books |
Märksõna |
toiduvalmistamine |
Märksõna |
kokaraamatud |
Keel |
de |
Keel |
eesti |
Märkus |
Esimene eestikeelne kokaraamat, mis oli mõeldud eelkõige mõisateenritele-ametimeestele. Raamat pani aluse eestikeelsele kokandusalasele terminoloogiale. Säilinud ainult kaks täielikku eksemplari, neist üks erakogus |